info@traject-it.nl 015-707 55 44

Cable Management? Zeker niet alleen bij verhuizen!

Stel: een Amerikaanse maker van een bekende taxi-app verhuist zijn internationale hoofdkantoor in Amsterdam naar een nieuwe, ruimere locatie in de hoofdstad. Een locatie die plek gaat bieden aan meer personeel. Dan zijn wij uiteraard de beroerdste niet om iedereen van een fijne werkplek te voorzien. 

Het technologiebedrijf in kwestie is inmiddels te groot geworden voor de huidige locaties in het centrum. En wil de komende tien jaar doorgroeien van vierhonderd naar duizend medewerkers. Reden genoeg, om ons in te schakelen. We zijn nu al druk aan het voorkabelen om straks ruim 500 medewerkers de mogelijkheid te bieden om hun werkdag op een fijne, verantwoorde en veilige manier door te laten brengen. Want dat is wat we doen: het faciliteren van de optimale werkomgeving.

Verstand

Bedrijven schakelen ons dan ook graag in als ze verhuizen naar een grotere locatie omdat de huidige te krap wordt. En dat is koren op onze molen. Want het is fijn en verstandig om vooraf met opdrachtgevers mee te kunnen denken over hoe de werkplek van (toekomstige) medewerkers eruit komt te zien. Daar hebben we niet alleen verstand van, maar we vinden het nog leuk ook. Met altijd als doel: het (her)formuleren van de behoeften van de klant. We adviseren en laten graag de mogelijkheden van een nieuwe werkplek zien aan de hand van een proefplaatsing. Zo kunnen klanten de nieuwe werkplek ook echt beleven.

Baat

Uiteraard zijn we er niet alleen voor bedrijven die uit hun jasje groeien. Het is volgens ons altijd zinvol om met elkaar te onderzoeken en bedenken hoe een kantooromgeving optimaal benut kan worden. Over hoe medewerkers het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen door te werken in een prettige omgeving. Wij zijn gewend te denken dat er altijd meer in zit. Dat een fijne en veilige werkplek stimuleert en mensen tot grotere prestaties brengt. En dat dit echt niet alleen geldt voor bedrijven die taxichauffeurs koppelt in meer dan 600 steden in en 85 landen. Wij denken dat iedere kantooromgeving daar baat bij heeft..

Traject IT

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Uw email adres wordt niet gepubliceerd