Traject-IT-Cable-Management-zowel
Door onze inzet is Nederland koploper wat betreft Cable Management. Al zijn er in Nederland ook nog steeds veel bedrijven die geen, of onvoldoende, aandacht besteden aan de bekabeling en ergonomie in hun kantoor. In de rest van Europa is het duidelijk nog een ondergeschoven kindje. Er zijn geen bedrijven die zich er mee bezig houden en de ICT’ers van een bedrijf zelf weten zich er zelf vaak geen raad mee.

We zijn daarom ook graag klanten in het buitenland van dienst. Zo hebben we recent klanten geholpen uit Duitsland en Frankrijk. Dit zijn vaak grote bedrijven. Meestal reageren ze heel enthousiast als ze erachter komen dat ze ons kunnen inhuren voor hun Cable Management, ergonomie en de veiligheid van hun kantoor.

Voordat we in het buitenland aan de slag kunnen, zorgen we voor een goede voorbereiding. Dit houdt in: een goede inventarisatie van de behoeftes van de klant door middel van een bezoek vooraf of door het verkrijgen van goed beeldmateriaal, indelingstekeningen en dergelijke. Niet alle benodigde materialen zijn in andere Europese landen verkrijgbaar. Daar moeten we dan eerst zelf voor zorgen.

Wat soms een uitdaging is, is de andere mentaliteit die er in sommige landen heerst. Bij ons gaat alles over het algemeen heel snel, maar dat is niet overal het geval. In andere landen ligt het tempo vaak een stuk lager en dat kan voor strubbelingen en vertraging zorgen. Daarom zorgen we vooraf voor duidelijke afspraken over de levering van materialen, de planning, enz. Zo zorgen wij voor een vlekkeloos project en een tevreden klant.

Naast de verschillen blijft het werk in principe binnen heel Europa hetzelfde. We voeren ons werk met dezelfde nauwkeurigheid en toewijding uit en zorgen voor een veilig, netjes en ergonomisch verantwoord kantoor. Dus ook in de rest van Europa.

  • Dit stukje slaat de spijker op de kop, zoals we hebben mogen ondervinden bij een projectje welke mede door jullie is uitgevoerd in Frankrijk.

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Uw email adres wordt niet gepubliceerd