Elektrificatie units: flexibel, hip en makkelijk

Mobiel werken is helemaal van deze tijd. De meeste mensen vinden het ideaal. Je kan overal werken en dat brengt veel voordelen met zich mee. Toch zijn er ook nadelen. Want wifi is dan wel overal te vinden, elektriciteit kan nog wel eens voor problemen zorgen. En als je lekker aan het werk bent, zit je niet te wachten op een lege accu. Maar voor problemen vinden wij graag oplossingen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een verrijdbaar poefje voor elektrificatie? Of een zuiltje met stroompunten? Dit zijn units waar je jouw laptop of een ander apparaat in kunt pluggen en je hebt stroom. Op de poefjes kun je ook nog zitten; multifunctioneel dus.

De poefjes of zuiltjes komen in verschillende maten en kleuren. Want het oog wil ook wat. Ze worden op maat gemaakt zodat ze helemaal voldoen aan de wensen van de klant en passen zo in elk interieur en bij elke stijl. Ze worden gestoffeerd in de kleur die je zelf graag wil en er zijn ook verschillende stoffen en stiksels mogelijk. Ook het formaat wordt aangepast. Zo is er voor elk wat wils.

De units kunnen voorzien worden van wieltjes, zodat ze verrijdbaar zijn en dus flexibel aanwezig op de werkplek. Vooral op plekken die niet perse als werkplekken worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld hotellobby’s of restaurants, zijn de poefjes een goede uitkomst. Ze verrijken het interieur, zijn bruikbaar als zitgelegenheid en tegelijkertijd bieden ze elektrificatie.

De zuiltjes zijn niet om op te zitten, maar worden vaak gebruikt in vergaderruimtes, die bijvoorbeeld elke keer weer anders worden ingericht. De zuiltjes zijn er voor de stroom of andere aansluitingen en kunnen op alle mogelijke plaatsen worden neergezet.

De aansluitingen in de poefjes en zuiltjes kunnen verschillen. Naast gewone stroompunten zijn bijvoorbeeld USB, VGA of HDMI aansluitingen mogelijk. Ook deze worden aangepast aan de wens van de klant.

Er is dus een heleboel mogelijk om deze flexibele oplossingen helemaal in jullie ruimte te integreren en naar jullie eigen wensen. Misschien wil je meer informatie of weten of het iets voor jullie is? Neem dan contact met ons op!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Uw email adres wordt niet gepubliceerd