Van kabelmanagement naar kantooroptimalisering

Een écht functionele werkplek begint in onze optiek met goed kabelmanagement, ofwel cable management (what’s in a name?). Wij vinden dat je als representatief bedrijf – liefst vooraf – goed moet nadenken over wat je doet met de wirwar aan kabels die computer-, telefoon- en serveraansluitingen nu eenmaal met zich meebrengt.

Maar, zoals gezegd, is dat voor ons slechts het begin. Hoe zit het met de verdere inrichting van de werkplek? Voldoet die echt aan de wensen en eisen van de medewerker? Staat hun computerscherm op de gewenste hoogte? Is de printer snel en gemakkelijk bereikbaar? Beschikt de ruimte – simpelweg – over voldoende stopcontacten?

Allemaal facetten, die de uitstraling en productiviteit van iedere professionele onderneming aangaan. En waarmee tijd, geld en moeite zijn gemoeid. Daarom zijn wij er: Traject IT. Om met u (en liefst vooraf) na te denken over de meest geschikte inrichting van uw kantoorruimte. En die daarmee efficiënt, effectief en medewerkersvriendelijk te maken. Het begint bij kabelmanagement, maar wat ons betreft eindigt het bij kantooroptimalisering.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Wat betekent dit voor u?

Optimaliseren

Dankzij goede aansluitingen haalt u het optimale uit uw datasnelheid en voorkomt u kortsluiting, kabelbreuk en storingen. Stroompunten zijn makkelijk bereikbaar en vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien.

Faciliteren

Uw contact loopt via één externe partij die het hele traject verzorgt. Wij ontzorgen u en denken met u mee hoe de facilitaire organisatie optimaal bijdraagt aan het realiseren van de bedrijfsdoelen. Interne klachten verminderen.

Productief

Het personeel haalt het meeste uit de werkplek, elke werkplek is flexibel ingedeeld en ergonomisch verantwoord. De werkplek is overzichtelijk en er vormt minder stof. De apparatuur functioneert optimaal en het aantal facilitaire problemen daalt. 

Effectief

Uw kantoor oogt opgeruimd en professioneel. Flexibele werkplekken vergemakkelijken (interne-) verhuizingen.  Iedere werknemer kan zitten waar hij / zij wil. Klachten over apparatuur verminderen, er is minder ziekteverzuim, en er worden kosten bespaard.