Soms weet je wel dat er iets moet veranderen op het kantoor en misschien heb je ook al een idee wat er moet veranderen. De aanschaf van ergonomische producten, Cable Management, het aanleggen van een vloergoot.

Je weet meestal wel zo ongeveer wat je wil, maar toch kan het lastig zijn dat precies te bepalen. Of om een idee te krijgen van hoe het er dan uit zal zien en welke voordelen de veranderingen zullen opleveren. Proefplaatsingen zijn dan een goede manier om daar een beeld van te krijgen. En je kan er ook even op proef mee werken. Ideaal toch?!

Duidelijk

Niet voor iedereen is het even duidelijk wat Cable Management precies kan betekenen voor jouw werkplek. Dan maakt zo’n proefplaatsing dat duidelijk. Het zorgt voor een stukje bewustwording van alle mogelijkheden. Dat zijn er namelijk velen. Ook schept het de juiste verwachtingen. Je weet precies wat je wel en niet kan verwachten. En dus precies waar je aan toe bent. Duidelijk toch?!

Advies op maat

Soms is het nog niet duidelijk wat er precies nodig is om jouw werkplek te optimaliseren. Dat kan dan direct in kaart worden gebracht en de inventarisatie wordt meteen opgemaakt. Het is namelijk ook een advies op maat. Wij helpen dit volledig naar jouw wens te bepalen.

Niet alles is altijd mogelijk of soms is iets anders een betere oplossing dan je in eerste instantie voor ogen of in gedachten had. Dat kan je dan maar beter vooraf weten. Tijdens een proefplaatsing word je je er ook van bewust hoeveel tijd en arbeid er bij komt kijken. Het kostenplaatje wordt zo ook gelijk helder. Je zal niet voor verassingen komen te staan.

Direct werkbaar

Doorgaans worden er een aantal werkplekken beschikbaar gesteld met de nieuwe producten en verbeteringen en kan je daar een paar weken op proef gebruik van maken. Mocht het nog niet helemaal naar wens zijn, dan kunnen er nog aanpassingen gemaakt worden. Uiteindelijk ontstaat de meest ideale geoptimaliseerde werkplek. Het eindresultaat wordt dan pas op de gehele locatie toegepast.

Geen verrassingen, direct zichtbaar en helemaal duidelijk. Dat is wat je met een proefplaatsing bereikt. Optimaal concept toch?!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Uw email adres wordt niet gepubliceerd