Bij de uitvoering van een opdracht komt vaak veel kijken. Er zijn meerdere partijen mee gemoeid, producten die geleverd moeten worden en dan hebben we het nog niet eens over de uitvoering. We willen graag dat alles vlekkeloos verloopt, maar dat is niet altijd even makkelijk. Meestal kom je wel wat moeilijkheden tegen en gaat het niet allemaal volgens plan. Daarom is het goed managen van het project onmisbaar.

Een goede projectmanager weet precies welke problemen je tegen kan komen, hoe daar op in te spelen en hoe je het project zo soepel mogelijk laat verlopen. Lees met ons mee en wees goed voorbereid!

Flexibiliteit

Met 20 jaar ervaring weten we inmiddels precies waar je rekening mee moet houden en waar je tegen aan kunt lopen. En we weten dat vooral flexibiliteit erg belangrijk is. Direct kunnen inspringen op het moment dat het nodig is en de juiste mensen die daar voor klaar staan; dat is wat goed projectmanagement vooral inhoudt.

Van A tot Z

Allereerst zorgen we bij projectmanagement voor een goed advies en inventariseren we de wensen en mogelijkheden. Een goed verloop begint al bij de aanvraag en houdt pas op bij een geslaagde uitvoering. De projectmanager stemt steeds weer af of alles volgens plan en verwachting verloopt en kan mogelijk bijsturen als dat nodig is.

Valkuilen

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat meubels niet meer geleverd kunnen worden of dat de ICT hardware te laat komt. En als de eerste stap al niet goed loopt, dan heeft dat invloed op alle vervolgstappen in het project. De meeste klanten weten wel wat ze willen, maar weten niet altijd hoe het hele proces moet verlopen en wat de valkuilen kunnen zijn.

Waar het om draait

Enkele voorbeelden van zaken die leiden tot goed projectmanagement zijn bijvoorbeeld:

• Een goede productkennis

• Jarenlange ervaring

• Snel kunnen leveren van producten

• Flexibele vaste, maar ook oproepmedewerkers

• Goede contacten met leveranciers enz.

Kwaliteit, kennis, snelheid en flexibiliteit zijn zo allemaal gedekt. Je bent dus verzekerd van een goede uitvoering van het project van A tot Z.

Wil je meer weten over projectmanagement of advies opvragen? Wij staan je graag te woord. Dus neem gerust contact op!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Uw email adres wordt niet gepubliceerd