traject-it-teamfoto

Vijftien jaar geleden kwamen de broers van Santen vanuit de verhuiswereld met het idee een bedrijf op te zetten in Cable Management; Traject IT ontstond. Er bleek veel behoefte aan te zijn en in Nederland was dit een uniek concept. Het begon met een klein groepje vrienden en is uitgegroeid tot een vaste club die dagelijks weer vol enthousiasme bedrijven helpt, met name bij het implementeren van hun Cable Management.

Sinds tien jaar gebeurt dit vanuit een mooi groot kantoor in Nootdorp en lopen de zaken heel goed. We vertellen je deze keer graag iets meer over onszelf, zodat je goed weet met wie je te maken hebt.

Onze rode draad is toch wel onze vriendschap die altijd is blijven bestaan. Onze band is hecht en voelt aan als familie, dat geeft een stukje vertrouwen en we kennen elkaar daarom door en door. Wat maakt dat we heel snel op elkaar in kunnen spelen en goed kunnen schakelen in elke situatie.

We hebben een ploeg van verschillende individuen die ieder zijn eigen specialiteit met zich meebrengt. De een heeft meer kennis van het inbouwen van apparatuur, de ander van AV-ruimtes, sommigen van ons vertegenwoordigen de spierballen en weer anderen zijn communicatief heel sterk. Bij elkaar zijn we een bundeling van verschillende krachten en talenten die zorgt voor het complete plaatje. Zo hebben we voor elke klus wel iemand in huis.

Dat maakt echter niet dat we een team zijn van losse expertisen. Iedereen bij ons heeft ervaring met alle werkzaamheden en weet dus van alles wel af. Ook iedereen binnen het MT komt van de werkvloer. En elke monteur bij ons kan ook ingezet worden als voorman. Daarnaast hebben we een flexibele pool die ingezet kan worden bij uitval van een vaste medewerker en ook deze jongens draaien al langere tijd mee en weten van wanten.

Wat wij belangrijk vinden is snel en secuur werken en we staan bekend om onze flexibiliteit. Even langer doorwerken is geen probleem. Als de klus maar perfect geklaard wordt, dat vinden wij het belangrijkste. We hechten er ook veel waarde aan om netjes voor de dag te komen, in nette bedrijfskleding en onze klanten netjes en met een glimlach te woord te staan. En dat doen we niet alleen uit beleefdheid, maar omdat we ons werk zo leuk vinden en altijd met plezier samenwerken als team.

We hopen dat je nu een wat duidelijker beeld hebt van wie we zijn en wat je van ons kunt verwachten. Als je meer wil weten, neem gerust contact op. Wij willen ook graag weten wie jullie zijn en nemen graag de tijd voor een kennismaking. Wie weet tot snel!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Uw email adres wordt niet gepubliceerd