Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! We hopen dat jullie fijne dagen hebben gehad en het nieuwe jaar met net zoveel frisse moed tegemoet treden als wij van Traject IT dat doen. Het is weer een druk en bewogen jaar geweest met veel positieve ontwikkelingen die we graag met jullie willen delen. Ook willen we laten weten wat we het komende jaar van plan zijn en waar we onze focus vooral op gaan leggen. We nemen jullie even kort mee door 2018 en geven alvast een update voor 2019.

2018 in vogelvlucht

We hebben ons het afgelopen jaar vooral gericht op meer naamsbekendheid door middel van online marketing. We zijn trots op ons bedrijf en onze kennis en kunde en delen dat graag. We steken dus niets meer onder stoelen of banken en laten vaker van ons horen. We zijn erg blij met de nieuwe klanten die ons dat heeft opgeleverd.

Het introduceren van een ERP systeem is een van de hoogtepunten van 2018. Dit systeem zorgt voor meer professionalisering en overzicht binnen ons bedrijf. De communicatie is er intern nog meer door verbeterd en de ontwikkelingen worden nu eenvoudiger zichtbaar. Een zeer welkome aanwinst voor Traject IT waar we ons nog verder mee zullen ontwikkelen en professionaliseren.

Naast de groei en nieuwe aanwinsten voor ons bedrijf, zijn er ook een aantal mensen opgestapt. Dit heeft ervoor gezorgd dat er verschuivingen hebben plaatsgevonden die weer voor vernieuwing en een frisse wind zorgen. We zien veranderingen als een kans voor bezinning en ontwikkeling en dat is ook zeker gebeurd.

Tijdens onze meerdere teamuitjes hebben we het jaar weer even goed geëvalueerd en alle meningen en wensen van alle medewerkers besproken. We besteden veel aandacht aan teambuilding en onze onderlinge band. Traject IT zijn wij allemaal en we hechten waarde aan de mening van een ieder.

2019 here we come!

En dan onze plannen voor het komende jaar… We zijn van plan nog meer te groeien en te professionaliseren. Onze focus blijft op de Benelux, maar we krijgen steeds vaker opdrachten in het buitenland via partners van onze huidige klanten. Dat zal het komende jaar nog vaker gebeuren.

Onze naam willen we nog meer op de kaart zetten via onder andere social media. Je zult dus regelmatig van ons blijven horen in 2019 met meer nieuwtjes en nuttige kennis die we je willen meegeven.

We investeren graag in de relatie met onze klanten. We steken daarom nog veel meer tijd in het opbouwen van een band en een goede, langdurige samenwerking. Dit is iets wat we ook graag blijven doen in het nieuwe jaar.

We willen nog niet teveel verklappen over de nieuwste ontwikkelingen. We kunnen wel zeggen dat er mooie samenwerkingen op de planning staan voor 2019 met een aantal grote namen en er volgen wat positieve veranderingen die nog in ontwikkeling zijn. Ben je nieuwsgierig? Blijf ons volgen en we houden je op de hoogte!

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Uw email adres wordt niet gepubliceerd